Cinquè dia: actuacions i disco


Bona nit,  mamis i papis!
Avui era l'últim dia de classe i ens esperava molt d'speaking! Ens hem posat creatius i alguns hem inventat monstres i els hem presentat a la classe, i d'altres hem creag el nostre propi centre comercial. Hem fet debats diversos, com la diferència entre la música que ens agrada a nosaltres i la música que prefereixen els italians, i després hem preparat adaptacions de contes clàssics o ens hem inventat històries pròpies per portar a terme una representació teatral.
Un cop dinats, hem actuat davant els companys i hem rigut molt amb algunes obres. A l'acabar, l'escola ens ha lliurat el certificat d'assistència i participació .
A les cinc de la tarda i havent sopat, hem fet cap fins la disco. No anàvem amb gaires expectatives però hem quedat ben sorpresos! Era una discoteca real exclusiva pels alumnes de l'escola i podíem escollir nosaltres les cançons. A més, teníem barra lliure de sucs i aigua. Ens ho vam passar d'allò més bé ballant amb el grup de companys d'Itàlia, Espanya, Vietnam i Ucraïna. Vam fer competicions de ball, els vam ensenyar a ballar la macarena i fins i tot algunes italianes van plorar perquè marxaven al dia següent i no ens tornarien a veure.
La festa va acabar a les 21 i les famílies ens esperaven a la porta per portar-nos cap a casa.
Avui toca descansar perquè demà hem de matinar un xic més i ens espera un dia de molt caminar!









Comentaris

Entrades populars