Primer dia: arribem i visitem West Stow

Benvolgudes famílies:
El primer dia ha sigut molt, molt llarg! Ens sembla que han passat segles des del moment en què ens hem acomiadat aquest matí. Després d'aterrar, ens ha vingut a buscar l'autobús que ens havia de portar fins a Bury. En dues horetes (que hem aprofitat per menjar alguna coseta i dormir) hem arribat al poble i hem fet una ruta amb el Michael, el nostre guia d'avui. Hem après d'on prové el nom de Bury St Edmunds i quines són les llegendes més típiques de la localitat, i també hem vist els edificis més emblemàtics.
Després d'una pausa curta per dinar, hem agafat un altre cop l'autobús i en quinze minuts hem arribat a West Stow, una vil•la que simula una població anglosaxona. Mentre fèiem unes activitats per conèixer la història i les tradicions anglosaxones, hem passejat per les cabanyes i hem pogut veure perfectament com vivien en aquella època.
Després de la visita, hem tornat a Bury i hem descansat en un parc mentre esperàvem a que arribessin els nostres papis-hosts, que ens han portat a casa per sopar, conèixer-nos una mica i preparar-nos per demà.
Bona nit! Què bé que dormirem avui!







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars