Segon dia: Cambridge


Hola, papis & mamis!
La primera cosa que hem fet aquest matí a l'arribar a l'escola ha sigut mirar en quina classe ens tocava. Cadascú ha anat cap a la seva aula i hem descobert que compartim la setmana amb alumnes italians (la gran majoria), uns quants estudiants ucranians i (els menys) asiàtics.
El matí ens ha passat volant amb els jocs i les activitats per conèixer Cambridge. A les 12.30 hem dinat i a les 13.30 ja enfilàvem amb el bus cap a Cambridge, que ho tenim a una horeta més o menys. Ens hem dividit segons els grup-classe i hem seguit els nostres monitors arreu de la ciutat. Hem quedat impressionats amb els seus carrerons, tan bonics i emblemàtics, i els seus monumentals edificis, com el Trinity College, la biblioteca, l'arbre d'Isaac Newton, unes quantes chapels i un munt de colleges.
Després de la visita guiada, hem anat "de shopping" i no hem perdut l'oportunitat de visitar la tenda de Harry Potter de referència a Cambridge i algunes paradetes de souvenirs al mercat. Alguns han aprofitat per xerrar i conèixer una mica més els companys estrangers.
A les 18.30 ja érem a l'autobús per tornar  amb les famílies, que ens han vingut a buscar i... Cap a casa a fer els deures, sopar i a dormir!
Bona nit!








Comentaris

Entrades populars